Rullad oxfilé fylld med parmesankräm, pinjenötter & ruccola, toppad med parmesanchips & riven pecorino
Friterade risottobollar fyllda med tryffel, svamp & mozzarella
Burrata med marinerade tomater, picklad fänkål, apelsin, ruccola & pistagegremolata
Friterad bläckfisk med aioli & citron
Vitlök- och chilistekta rödräkor slungade med smör, persilja & vitt vin, serveras med focaccia
Kockens val av charkuterier & ostar, serveras med marinerade grönsaker
Risotto med tryffel, svamp, gremolata & friterad grönkål
Oxfilé med gräddig tryffelsås, svamp, parmesan & schalottenlök
Rödräkor, bläckfisk & blåmusslor med tomat, vitlök, chili, persilja, vitt vin, toppas med riven bottarga
Pasta med tomatsås, chili, vitlök & persilja, toppas med burrata
Grillad entrecote med rödvinssås, rostade tomater & örtsmör, serveras med potatiskroketter fyllda med parmaskinka, vitlök & persilja
Panerad kyckling stekt i smör, serveras med tomat, friterad kapris, ruccola, parmesan & tryffelmajonäs
Stekt röding med romanesco, röd spetskål, vitlök, picklad fänkål, friterade morötter & syrlig proseccosås
Friterad potatis med tryffelmajonäs
Tomatsallad med lök & balsamico
Romansallad, tomat, lök, caesardressing, krutonger & parmesan
Tomatsås, fior di latte & basilika
Tomatsås, fior di latte, Ventricina salami & rödlök
Tomatsås, fior di latte, prosciutto di Parma, ruccola & parmesan
Tomatsås, fior di latte, scampi, vitlöksolja, persilja & citron
Salsiccia, fior di latte & vildbroccoli
Taleggio, fior di latte, parmesan, honung & persilja
Rimmad oxfilé, tryffel, ricotta, ruccola & pinjenötter
Glass eller Sorbet
Chokladtryffel
Chokladfondant med vaniljglass, halloncoulis & mandelkross